Adana whatsapp escortAlanya whatsapp escortAnadolu yakası whatsapp escortankara whatsapp escortAntalya whatsapp escortAtaköy whatsapp escortAvcılar whatsapp escortAvrupa yakası whatsapp escortBahçelievler whatsapp escortBahçeşehir whatsapp escortBakırköy whatsapp escortBaşiktaş whatsapp escortBeylikdüzü whatsapp escortBodrum whatsapp escortBursa whatsapp escortDenizli whatsapp escortDiyarbakır whatsapp escortEsenyurt whatsapp escortEskişehir whatsapp escortEtiler whatsapp escortFatih whatsapp escortGazinatep whatsapp escortHalkalı whatsapp escortistanbul whatsapp escortİzmir whatsapp escortİzmit whatsapp escortKadıköy whatsapp escortKayseri whatsapp escortKocaeli whatsapp escortKonya whatsapp escortKurtköy whatsapp escortKuşadası whatsapp escortMalatya whatsapp escortMaltepe whatsapp escortMecidiyeköy whatsapp escortMersin whatsapp escortNişantaşı whatsapp escortPendik whatsapp escortSamsun whatsapp escortŞirinevler whatsapp escortŞişli whatsapp escortTaksim whatsapp escortÜmraniye whatsapp escort
Mecidiyeköy escortŞişli escortBakırköy escortHalkalı escortAvcılar escortŞirinevler escortBahçeşehir escortTaksim escortBeşiktaş escortKartal escortKadıköy escortÜmraniye escortAnadolu Yakası escortMaltepe escortBeylikdüzü escortPendik escortAvrupa yakası escortAdana escortKocaeli escortAntalya escortGaziantep escortbeşiktaş escortataköy escortşişli escorteskişehir escortfethiye escortsakarya escortmuğla escortmalatya escortsamsun escortdenizli escortkonya escortkayseri escortankara escortbursa escort

Borsa Analiz Haber | Borsaclub.com

Çavuşoğlu: Türkiye, her şartta Venezuela’nın yanında olacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin her  şartta Venezuela devletinin ve halkının yanında olacağını belirterek,

Çavuşoğlu: Türkiye, her şartta Venezuela’nın yanında olacak
443 okuma
22 Eylül 2018 - 12:37

Bakan Çavuşoğlu ve beraberindeki Türk heyeti, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından başkent Caracas’taki devlet başkanlığı sarayı  Miraflores’te kabul edildi.

Çavuşoğlu, görüşme sonunda düzenlenen basın toplantısında,  Venezuela’daki temaslarında Türkiye ile bu ülke arasındaki ilişkilerin  geliştirilmesinin ele alındığını söyledi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve  mesajlarını, Venezuela Devlet Başkanı Maduro’ya ilettiklerini aktaran Çavuşoğlu,  görüşmede Maduro’nun da kendisiyle görüşlerini paylaştığına değindi.

Çavuşoğlu, “Bugünkü toplantılarda gördüm ki iki ülke arasında  kardeşlik ilişkileri var ve içinden geçtiğimiz zor günlerde dayanışmamızı daha da  artıracağız. Biz her şartta Venezuela devletinin ve halkının yanında olacağız.”  diye konuştu.

Venezuela’da bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Çavuşoğlu  ayrıca, görüşmede Devlet Başkanı yardımcılarından Tareck El Aissami’nin de  bulunduğu bilgisini taksim escort paylaştı.

Son Dakika… Bakan Çavuşoğlu’ndan ‘yerel para’ açıklaması

“İki kardeş millet ve iki bağımsız devlet” vurgusu

Devlet Başkanı Yardımcısı Delcy Rodriguez de konuşmasında, iki ülke  arasında altın ve enerji alanında gelişmekle olan ilişkiler bulunduğuna işaret  ederek bu bağı daha da derinleştirmek ve genişletmek için bir araya geldiklerini  anlattı.

Venezuela ve Türkiye arasındaki ticari ilişkileri daha da  sağlamlaştırmak ve genişletmek amacında olduklarını kaydeden Rodriguez, özellikle  son dönemde “iki kardeş millet ve iki bağımsız devlet” arasında oluşan bağlara  dikkati çekti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun iki yıl önce Bağlantısızlar Hareketi  toplantısı için ülkesinin Margarita Adası’na yaptığı ziyareti hatırlatan  Rodriguez, Türkiye ve Venezuela arasında sadece ikili ilişkiler alanında değil  tüm uluslararası platformlarda eşit, saygılı ve güvene dayalı bir dünya için iş  birliğini artırmaya devam ettiklerini belirtti.

İki ülkenin dış politikadaki ortak hareketine de dikkati çeken  Rodriguez, “Türkiye neredeyse Venezuela orada, Venezuela neredeyse Türkiye orada  oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Venezuela Devlet Başkanı Maduro’dan selam yollamak  istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.